BMO 6. Genel Kurulu Delege Seçimleri Tamamlandı

Bilgisayar Mühendisleri Odası’nın 6. Genel Kurulu kapsamında yapılan delege seçimleri tamamlandı. Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılan seçimleri Demokrat Bilgisayar Mühendislerinin Kırmızı Listesi kazandı. Böylece, Demokrat Bilgisayar Mühendisleri listelerinden seçilerek Genel Kurulda BMO üyelerini temsil edecek toplam 500 delege belirlenmiş oldu. Seçilen delegeler, Mart ayında yapılacak Genel Kurulda mevcut döneme ilişkin çalışmaları değerlendirecek ve BMO’nun yeni dönem kurullarını belirleyecekler.
Demokrat Bilgisayar Mühendisleri olarak tüm seçim bölgelerdeki seçimleri ezici bir üstünlükle kazanarak bir kez daha meslektaşlarımızla güven tazelemiş olduk. Artan virüs vakalarına rağmen özellikle Ankara seçimlerindeki katılım oranı, çalışma başlıklarımızın doğruluğunu ve meslektaşlarımızla olan güçlü bağımızı bir kez daha gözler önüne serdi.
Gerek çalışma programımızda tanımladığımız hedeflerin, gerekse de mesleğimize, meslektaşlarımıza ve topluma karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bununla birlikte daha fazla meslektaşımıza ulaşmak ve üyelerimizi oda çalışmalarının aktif bir bileşeni olmasını sağlamak için daha fazla gayret göstermemiz gerektiğinin de farkındayız.
Seçim süreci boyunca ortak hedefler ve çalışma anlayışı çerçevesinde bizlere inanan, güvenen, destek veren dostlarımıza; odasına ve mesleğine sahip çıkmak için oy kullanan tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm meslektaşlarımızı ve delegelerimizi, daha iyi bir meslek odası, daha yaşanabilir bir ülke için BMO’nun 6. Olağan Genel Kuruluna davet ediyoruz.
Dünden bugüne birlikte, biz hep burdayız!