BMO 6. Genel Kurulu Ankara Bölgesi Delege Seçimleri Tamamlandı

BMO 6.Olağan Genel Kurulu süreci kapsamında geçen hafta sonu Ankara Seçim Bölgesi Delege Seçimleri tamamlandı. Seçime BMO Birliğe Çağrı mavi liste ile, Demokrat Bilgisayar Mühendisleri olarak bizler ise kırmızı liste ile katıldık. Mavi listenin aldığı 244 oya karşılık, kırmızı liste olarak aldığımız 540 oy ile seçimleri Demokrat Bilgisayar Mühendisleri olarak biz kazandık.
 
Ankara Seçim Bölgesi Delege Seçimleri süresince bizlere inanan, güvenen, memleketin dört bir yanından gelip seçime katılım sağlayarak aktif desteğini veren, yanımızda olmasa da gönlü bizimle olan tüm meslektaşlarımıza, umuda sahip çıkanlara, sizlere, teşekkür ediyoruz. Bu inanç, güven ve dayanışma örneğinin bizlere verdiği sorumluluğun farkındayız. Çalışmalarımızı bu sorumluluğun bilinciyle sürdüreceğiz!..
 
Şimdi sırada İstanbul ve İzmir var! 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilecek delege seçimleri için Demokrat Bilgisayar Mühendisleri olarak çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz. Ankara Delege seçimleri için ortaya koyduğumuz bu birlikteliği ve iradeyi sürdürerek İstanbul ve İzmir’de de başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Meslektaşlarımıza ulaşmak, seçimlere katılımlarını sağlamak için desteklerinizi bekliyoruz.
İstanbul Bölgesi
📆 20 Şubat 2022 Pazar
⏰ 09:00 – 17:00
İzmir Bölgesi
📆 20 Şubat 2022 Pazar
⏰ 09:00 – 17:00