BMO 6. Genel Kurulu Tamamlandı

Bilgisayar Mühendisleri Odasının 6. Olağan Genel Kurulu 26 Mart 2022 Cumartesi günü Ankara’da TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi Konferans Salonunda Demokrat Bilgisayar Mühendislerinin kırmızı listesinden seçilen delegelerle toplandı. Genel Kurulda mevcut çalışma döneminde yapılan çalışmalar her yönüyle değerlendirildi. Bununla birlikte mesleki düzenlemeler ve Oda politikaları kapsamında derinlikli tartışmalar sonucunda önümüzdeki çalışma döneminde yürütülmek üzere önemli kararlar alındı.

Yeni dönem Oda kurulları belirlenmesi amacıyla 27 Mart 2022 Pazar günü gerçekleştirilen seçimlere tek liste katıldı. Yapılan oylama sonucunda Demokrat Bilgisayar Mühendislerinin kırmızı listesinde yer alan tüm adayların seçilmesiyle genel kurul süreci tamamlanmış oldu. Bununla birlikte seçilen Oda Yönetim Kurulu 4 Nisan 2022’de gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımını yaparak çalışmalarına başladı.

BMO’nun 5. döneminde görev alan arkadaşlarımıza, genel kurul ve seçim sürecine katılan, katkıda bulunan, bizlere inanan ve güvenen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımıza başarılar dileriz.
Meslektaşlarımızı, Odamız ve mesleğimiz için önemli politikaların hayata geçirilmesi planlanan yeni dönem çalışmalarına katkı sunmaya, adaletin ve demokrasinin egemen olduğu daha yaşanılabilir bir ülke için sorumluluk almaya, yeni dönemde görev alan arkadaşlarımıza güç vermeye davet ediyoruz.

Dünden bugüne birlikte, biz hep burdayız!